Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Απεργία σε όλη την χώρα σήμερα

Παραλύει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας σήμερα εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις αλλαγές στο Ασφαλιστικό. Κατάληψη από το πρωί του υπουργείου Εργασίας από μέλη του ΠΑΜΕ.
Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία συμμετέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι εργαζόμενοι στους δήμους και στις νομαρχίες, οι τελωνειακοί υπάλληλοι, το προσωπικό των Ταμείων, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές.
Στην κινητοποίηση θα μετάσχουν, οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, οι τραπεζικοί υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον Προαστιακό, τα λεωφορεία και τα τρόλει. Μόνο από τις 10 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι θα εκτελούνται τα δρομολόγια στον ΗΣΑΠ και το ΤΡΑΜ. Mαταιώνονται επίσης όλα τα δρομολόγια του ΟΣΕ.

Κανονικά θα γίνουν τα αεροπορικά δρομολόγια, καθώς στην απεργία δεν θα συμμετέχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Δεμένα την σήμερα τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής των ναυτεργατών στην απεργία. Θα νεκρώσουν και τα εμπορικά λιμάνια λόγω της συμμετοχής των λιμενεργατών στην κινητοποίηση.

-areti-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου