Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2010


Tο 2010 υπόσχεται πολλά (από τον Έμινεμ μέχρι τον Ρόμπι Γουίλιαμς και τη Lady Gaga) και έχει πολλά, μουσικά, στα σκαριά. Τους U2 ας πούμε και τους Μetallica.
Και πολλοί έπονται...

Τη μεγαλύτερη ροκ συναυλία στην ιστορία του τόπου υπόσχεται το «δέκα». Με τους U2 και την 360 tour φόντο στο βάθος (3 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ), το συναυλιακό σκηνικό της χρονιάς άρχισε κανονικά να στήνεται. Έχει σταρ και κλασικούς, έχει Rihanna, Μetallica και Μanu Chao, και δεν αποκλείεται και η Lady Gaga να κάνει μια βόλτα κατά δω.

Πολλά και τρανταχτά είναι τα ονόματα που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά όλα δείχνουν πως θα δούμε στους επόμενους μήνες του 2010 στην Αθήνα. Η hip hop star Rihanna, o Robbie Williams που βγαίνει με το άλμπουμ περιοδεία, οι Βlack Εyed Ρeas (στην ποδιά των οποίων «σφάζονται» διοργανωτές), ο Εminem, η μις Lady Gaga παρακαλώ, οι Pearl Jam (επιστρέφουν!), ο Μarc Αlmond για ένα ωραίο βράδυ με αστέρια, η Νorah Jones που έχει και σούπερ καινούργιο άλμπουμ, οι Rammstein (έτσι λένε, θα δείξει) και ο γνωστός και μη εξαιρετέος κύριος Όζι Όζμπορν με το όνομα και τη χάρη. Και δεν το λέω πουθενά (για να μην το γρουσουζέψω), αλλά παίζει να δούμε και Έλβις Κοστέλο.

Στο βάθος κήπος ανθισμένος συναυλιακός και metal πάρτι, που οι φαν του σκληρού ροκ από τώρα γιορτάζουν: στις 24 Ιουνίου και σε χώρο που θα ανακοινωθεί, τέσσερις κοσμικές δυνάμεις του σκληρού ροκ θα παίξουν μαζί στην Αθήνα. Μetallica, Αnthrax, Slayer και Μegadeath, και όποιος αντέξει. Σίγουρα πολλοί.

Στις 9 ή 10 Ιουλίου πάντως, «κλείνει» ο Μανού Τσάο στη Μαλακάσα (να είστε εκεί νωρίς) και το Rockwave Φεστιβάλ βάζει τα καλά του.

ΠΗΓΗ: www.tanea.gr

-marouli-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου