Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ένα παιδί νεκρό σε αγώνα ράλι

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα από τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε αυτά και τον πατέρα τους, σε πίστα ράλι στο Πολυδένδρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στους θεατές. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά τα δύο παιδιά - ηλικίας 8 και 9 ετών - και ο πατέρας τους.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων και ο πατέρας τους στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Η κατάσταση του ενός τραυματισμένου παιδιού κρίνεται σοβαρή.

Ο αγώνας (2ο Auto Festival) διεξάγεται σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και κοινά αυτοκίνητα και αντίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο δεν ήταν αγωνιστικό ενώ ο οδηγός του ήταν ερασιτέχνης. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρα τις συστάσεις των διοργανωτών προς την οικογένεια να μήν στέκεται σε εκείνο το σημείο, ο πατέρας με τα δύο παιδιά έκαναν το αντίθετο.

Ωστόσο, για τις τις συνθήκες του δυστυχήματος καθώς και για το ποίος έχει την ευθύνη γίνεται έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Επίσης να τονίσουμε ότι παρόλο που δεν υπήρχε κατάλληλος χώρος για τους θεατές ώστε να μην τραυματιστούν δεν υπήρχε ούτε κάποιο ασθενοφόρο. Οι πληροφορίες λένε ότι το ασθενοφόρο άργησε να έρθει και το παιδί ήταν ζωντανό ακόμα. Αν είχε έρθει πιο νωρίς ίσως το παιδί να ζούσε ακόμα.

ΠΗΓΗ www.newsit.gr
-lemonia-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου