Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΕΚΘΕΣΗ: «ΕΚΠΛΗΞΗ 2»


Τη γνωρίσαμε το 2009 και τώρα η «Έκπληξη» επιστρέφει δριμύτερη. Αυτή τη φορά 300 καλλιτέχνες ανταποκρίνονται στην πρόσκληση του artAZ να δημιουργήσουν έργα για να ενισχύσουν το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Τα έργα έχουν ενιαία διάσταση (18x24 εκ.) και ενιαία συμβολική τιμή (50 ευρώ). Ποια είναι η έκπληξη; Είναι υπογεγραμμένα στο πίσω μέρος. Η ταυτότητα του καλλιτέχνη αποκαλύπτεται «κατόπιν εορτής»!



Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν εκφράζονται με διαφορετικά μέσα, ανήκουν σε διαφορετικές σχολές και βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία της σταδιοδρομίας τους. Με λίγα λόγια πρόκειται πραγματικά για έκπληξη. Η συμβολική τιμή έχει επιλεγεί σκόπιμα, ώστε να μπορούν να συμβάλουν όλοι στην επίτευξη του σκοπού. Η έκθεση έχει ξεκινήσει on line στο artAZ και καθημερινά προστίθενται νέα έργα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και σημειώστε τους κωδικούς εκείνων που σας αρέσουν. Μεταξύ 19-21 Φεβρουαρίου η έκθεση θα μετακομίσει στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων για να παρουσιαστούν τα έργα ζωντανά στο κοινό και να πραγματοποιηθεί η πώληση.



Σημειώστε ωστόσο ότι υπάρχει ένας σχετικός βαθμός δυσκολίας: Δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς ή κράτησης των έργων πριν την ημέρα της πώλησης, ενώ την ημέρα εκείνη δεν επιτρέπεται η είσοδος στην έκθεση για μελέτη των έργων. Κοινώς, θα πρέπει να δείτε τα έργα on line ή να επισκεφθείτε την έκθεση και μετά να επανέλθετε για την αγορά. Η διάθεση γίνεται με σειρά προτεραιότητας (οι αριθμοί θα μοιράζονται στην είσοδο της έκθεσης) και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει μέχρι 3 έργα. Σας προειδοποιούμε ότι η εκδήλωση είναι πολύ δημοφιλής και, αν έχετε συγκεκριμένα έργα στο μυαλό, θα πρέπει να κάτσετε στην ουρά από νωρίς. Καλό θα ήταν επίσης να έχετε σημειώσει και εναλλακτικούς αριθμούς σε περίπτωση που οι αρχικές επιλογές σας έχουν κάνει φτερά μέχρι να έρθει η σειρά σας. Ο στόχος είναι φυσικά να διατεθούν όλα τα έργα — σε αυτή την περίπτωση τα έσοδα από τις πωλήσεις αντιστοιχούν σε 11.500 μερίδες φαγητού για τους άστεγους.

«ΕΚΠΛΗΞΗ2»
Ημερομηνίες έκθεσης: On line στο artAZ (www.artaz.gr) μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010 στην Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)

Πώληση έργων: Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010, 12:00, μέχρι εξάντλησης των έργων

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο, 16:00 – 22:00. Κυριακή από τις 12:00 μέχρι να εξαντληθούν τα έργα

Ας ρίξουμε μια ματιά….!!interesting….

ΠΗΓΗ: www.yupi.gr


-marouli-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου