Γιαννιώτικη Ζυμαρόπιτα
Συστατικά
- 2 αυγά
- 1 κεσεδάκι στραγγισμένο γιαούρτι
- 1 ποτήρι νερο
- 1 ποτήρι γάλα
- 6-7 κρασοπότηρα αλεύρι
- αλάτι
- λαδι
- βούτυρο
- φετα
Οδηγίες
- Ανακατεύω τα αυγά, το γιαούρτι, το νερό το γάλα και το αλάτι
- Προσθέτω το αλευρι
- Βουτυρώνω το ταψι και ρίχνω λίγο λαδι
- Χυνω το μείγμα και τρίβω απο πάνω μπόλικη φέτα
- Πιέζω με ένα πιρουνάκι τη φέτα
- Ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει αρκετό χρώμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου