Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Τι απαντάει στις φήμες που τη θέλουν έγκυο;


Πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Mediatakeout», θέλει τη Μπιγιονσέ, να περιμένει το πρώτο της παιδί από το σύζυγό της, μουσικό παραγωγό, Τζέι-Ζ.



«25 Μαρτίου 2010. Πέρασε πολύς καιρός αναμονής…αλλά πλέον έγινε! Το MediaTakeOut, μόλις έμαθε από EΓΚΥΡΗ και ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ πηγή πως η θρυλική τραγουδίστρια Μπιγιονσέ και ο μεγιστάνας της hip hop και σύζυγός της Τζέι-Ζι περιμένουν το πρώτο τους παιδί», αναφέρει το site, ενώ στη συνέχεια, συμπληρώνει: «H Μπιγιονσέ είναι καλά και ξεκουράζεται (τουλάχιστον για την ώρα), αλλά λόγω υποχρεώσεων θα συνεχίσει να εργάζεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Επιπλέον, η πηγή του περιοδικού μάς ανέφερε πως ο Τζέι-Ζι είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ χαρούμενος με την απόκτηση του πρώτου του παιδιού με την Μπι».



Ο υπεύθυνος Τύπου της σταρ διέψευσε όμως κατηγορηματικά τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Η Μπιγιονσέ έχει κατά καιρούς αναφερθεί στο πόσο δύσκολο είναι να αποκτάς και να μεγαλώνεις ένα παιδί, κρίνοντας κυρίως από το παράδειγμα της αδερφής της Σολάνς, η οποία παντρεύτηκε και απέκτησε το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι, κατά τη εφηβεία της.

Εμείς πάντως να πούμε ότι αν όντως ισχύει καλός να δεχτούν το καινούργιο μέλος της οικογενειά τους!

ΠΗΓΗ www.yupi.gr

-lemonia-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου