Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

«H δουλειά μας δεν πάει καθόλου καλά»





Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στη «Real Life» για την οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι, τη Eurovision και την επιλογή του Γιώργου Αλκαίου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision.

Για την οικονομική κρίση: «Η δουλειά μας δεν πάει καθόλου καλά. Ήδη υπάρχουν μέτρα που δεν ξέρω αν μπορεί να τα αντέξει. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά ως Έλληνες ή μεγιστοποιούμε τα πράγματα ή τα αγνοούμε ηθελημένα. Πρέπει να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα».

Θα πήγαινε στη Eurovision; «Υπάρχουν πιο ικανά άτομα από μένα να πάνε. Είμαι διαφορετικός σε σχέση με το πώς έχει εξελιχθεί ο διαγωνισμός. Δε είναι ότι κάθε χώρα πάει εκπροσωπώντας την κουλτούρα της, τη μουσική και το στίχο στη γλώσσα της. Κι αυτό που με χαροποιεί στον Γιώργο Αλκαίο είναι ότι τραγουδάει στα ελληνικά. Όχι ότι κακώς πηγαίναμε μέχρι τώρα όπως πηγαίναμε, αλλά καλό θα ήταν να αλλάξει. Αν μπορούσα να εκπροσωπήσω τη χώρα με ελληνικό τραγούδι, ελληνικό στίχο, με μεγάλη μου χαρά».

Αν ήταν στα πρώτα του βήματα θα πήγαινε σε talent show; «Βέβαια. Συμφωνώ και υποστηρίζω όλα τα παιδιά. Είναι ένας τρόπος να δείξεις το ταλέντο σου. Είναι πάρα πολλές οι πληροφορίες, που δεν μπορείς ξαφνικά να βγάλεις ένα CD και να σε πάρει χαμπάρι ο κόσμος. Μόνο που πρέπει τα παιδιά να κρατούν την αξιοπρέπειά τους και να μην πουλάνε τα πάντα για να πετύχουν».

ΠΗΓΗ www.yupi.gr

-lemonia-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου