Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Δέχτηκε «πρόταση γάμου» από την Άννα Βίσση!




Το βράδυ της Παρασκευής ο Σάκης Ρουβάς επισκέφτηκε το Αθηνών Αρένα για να παρακολουθήσει το «Fabulous Show» της Άννας Βίσση.


Ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και συνεργάτες του κάθισαν σε έναν από τους καναπέδες του μαγαζιού για να παρακολουθήσουν την Άννα. Μόλις η Ελληνίδα σταρ έκανε την έναρξή της, απευθύνθηκε στον κόσμο λέγοντας πως «είναι μαζί μας σήμερα στο Αθηνών Αρένα ο Σάκης Ρουβάς. Θα μας τραγουδήσεις κάποια τραγούδια Σάκη; Από του χρόνου εξάλλου ακούγεται ότι θα τραγουδάμε μαζί. Ας τους αφήσουμε για λίγο ακόμα σε αγωνία. Εγώ πάντως, σου κάνω επίσημα πρόταση γάμου. Φυσικά, επαγγελματικού γάμου. Μην παρεξηγηθεί και η Κάτια».

Η Άννα Βίσση συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά της ενώ όταν προβλήθηκε το βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, τη Βάνα Μπάρμπα και τη Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Σάκης πήγε στα παρασκήνια για να τη συναντήσει.

Άντε να δούμε τελικά τι θα γίνει με αυτούς τους δυο... Θα είναι όντως μαζί του χρόνου ή απλά όλα όσα λέγονται είναι φήμες; Και εσύ Αννούλα μας γιατί δεν βοηθάς κάπως να μας πεις με ένα ναι ή ένα όχι;

ΠΗΓΗ www.yupi.gr

-lemonia-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου