Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ίαν Σκοτ: Μη μου μιλάτε για Ελλάδα


Έριξε μαύρη πέτρα πίσω του, αφού ούτε ν’ ακούσει δεν θέλει πια για την Ελλάδα! O Ιαν Σκοτ, ο διεθνούς φήμης Γάλλος πορνοστάρ, που ήταν ο «προικισμένος» παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο καυτό DVD, δεν θέλει να εργαστεί ξανά στη χώρα μας. «Αυτή την περίοδο δεν θέλει να δουλέψει ξανά στην Ελλάδα για τίποτα στον κόσμο. Μου είπε ότι κάτι πήγε στραβά στη χώρα σας τελευταία και δεν θέλει να έχει καμία σχέση, τουλάχιστον προς το παρόν» είπε στην «Espresso» η Μαρί Λοράνς, μάνατζερ του Ιαν Σκοτ.

Ο Γάλλος σταρ του πορνό κινηματογράφου, τον οποίο οι συνεργάτες του αποκαλούν με σεβασμό «comedien» και όχι απλώς «acteur», είναι πυρ και μανία με την κατάσταση στην Ελλάδα, μετά το καυτό ροζ DVD που γύρισε με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η μάνατζέρ του δεν αποκάλυψε τι ακριβώς πήγε στραβά, όμως ο Ιαν Σκοτ ξεκαθάρισε -πάντα μέσω της εκπροσώπου του- ότι έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του σε ό,τι έχει σχέση με την Ελλάδα.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση σε αυτή τη φάση ο Ιαν Σκοτ να ασχοληθεί με οτιδήποτε ελληνικό. Ίσως αργότερα θελήσει να μιλήσει, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω κάτι για να τον μεταπείσω» ήταν η απάντηση της μάνατζερ, όταν της ζητήσαμε μια απευθείας επικοινωνία με τον επαγγελματία ηθοποιό της βιομηχανίας του πορνό.

Αυτές τις μέρες ο πορνοστάρ, του οποίου το αληθινό όνομα είναι Yannick Dambrinne, δεν βρίσκεται στο Παρίσι. Όπως είπε η Μαρί Λοράνς, ταξιδεύει συνεχώς γιατί έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, που τον θέλουν πότε στην Ιταλία και πότε στην Ισπανία. «Είναι ένας πολυάσχολος άντρας, ένας επαγγελματίας του είδους, με πάρα πολλές δουλειές σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο».

Όσο για τις συνεργασίες του, η μάνατζερ τόνισε ότι απαιτεί να είναι μόνο με επαγγελματίες. «Για να δεχτεί ο κύριος Σκοτ να παίξει με κάποια, πρέπει να είναι επίσης επαγγελματίας. Δεν δουλεύει με αρχάριες» είπε η συνεργάτιδά του που ξέρει καλά κάθε επαγγελματική του κίνηση. Να σημειώσουμε ότι ο Σκοτ, που γεννήθηκε στις 6/2/1973 στη Γαλλία, έχει ύψος 1,85 μ. και βάρος 75 κιλά, έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 200 αισθησιακές ταινίες και έχει αποσπάσει μάλιστα κινηματογραφικά βραβεία. Δίπλα του έχουν παίξει μεγάλες ντίβες της παγκόσμιας βιομηχανίας πορνό.

-jonharis-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου