Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ο ψυχαναγκασμός της μαμάς και του μπαμπά έριξε στον πάτο την Τζούλια


ι είπε αυτή η μάνα της Τζούλιας Αλεξανδράτου στον Αιμίλιο Λιάτσο; Προσέξτε τις κουβέντες:

"Όπως είχε ειπωθεί στα media έτσι και εμείς θεωρούσαμε ότι η Τζούλια θα μπορούσε να έχει μια αξιοπρεπέστατη και μεγάλη καριέρα στο modeling ή σε όποιο άλλο επάγγελμα ήθελε η ίδια. Ποτέ δεν της είπαμε να πάει στα καλλιστεία χωρίς τη θέλησή της".

Με μια απλή μετάφραση μπορείτε να καταλάβετε ότι οι γονείς της, της επέβαλαν να κάνει το μόντελιγκ επειδή οι ίδιοι θεωρούσαν ότι μπορούσε να κάνει μια αξιοπρεπέστατη καριέρα που σημαίνει να βγάλει πολλά φράγκα. Και ...

το ενισχύει λέγοντας ότι ποτέ δεν της είπαμε να πάει χωρίς την θέληση της σε καλλιστεία. Μα το παιδί όταν από 14 ετών το κατευθύνεις σε έναν δρόμο και βλέπει τους γονείς του να τρελαίνονται δεν είναι δυνατόν να πει όχι. Θα του αρέσω και με το ζόρι. Υποσυνείδητα μπορεί όχι , όμως επιφανειακά και για αρχή είναι σαφές ότι θα τυλφωθεί από τον χώρο της μόδας.

Η μαμά Αλεξανδράτου με δύο κουβέντες μας έδωσε να καταλάβουμε πως έγινε η κόρη της μια πορνοσταρ.

Πάρτε την τώρα και λουστείτε την κοπέλα που τα έχει χάσει τελείως και δεν ξέρει τι λέει στην τηλεόραση. Την μια μας λέει ότι είναι προσωπική της στιγμή και την άλλη ότι είναι δημόσια!
Τι θα κάνει το κορίτσι; Έκαψε τα λάδια και λάσκαρε η βίδα. Δεν θέλει και πολύ...

Πηγή:troktiko.blogspot.com

-jonharis-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου