Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Στο εξωτερικό οι Έλληνες για Πάσχα


Πρώτη στις προτιμήσεις για τις διακοπές του Πάσχα έρχεται η αιώνια πόλη....


Πρώτη πόλη στις προτιμήσεις των Ελλήνων που θα ταξιδεύσουν για το Πάσχα είναι η Ρώμη, σύμφωνα με την έρευνα της ιστοσελίδας σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών, www.trivago.gr. Όπως τονίζεται, οι Έλληνες επέλεξαν τη φετινή χρονιά πόλεις του εξωτερικού για την πασχαλινή τους εξόρμηση πρωτεύουσες τις Ευρώπης με πρώτη την Ρώμη και δεύτερη την πόλη του Βερολίνου, ακολουθούμενες από Λονδίνο και το Παρίσι.

Στην πέμπτη και έκτη θέση στις επιλογές των Ελλήνων ταξιδιωτών είναι η Πάφος και η Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα. Μέσα στους δέκα προορισμούς, στην έβδομη θέση βρίσκεται η Αθήνα, ενώ τις τρεις τελευταίες θέσεις καταλαμβάνουν η Βιέννη, το Αμβούργο και η Βουδαπέστη. Πολύ κοντά στις τοπ 10 θέσεις βρίσκεται η Μαδρίτη, η Θεσσαλονίκη και το Άμστερνταμ.

Στη λίστα των τοπ 50 προορισμών στους οποίους προγραμματίζουν οι Έλληνες να ταξιδέψουν φέτος το Πάσχα, το 34% είναι ελληνικές και κυπριακές πόλεις, Πάφος, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Λεμεσός, Μέτσοβο, Πρωταράς κ.α, ενώ το 14% γερμανικές, Βερολίνο, Αμβούργο, Ντύσσελνορφ, Στουτγγάρδη, Νυρεμβέργη, Μόναχο κ.α.

Εκτός Ευρώπης οι Έλληνες θα επισκεφθούν τη Νέα Υόρκη, τη Σιγκαπούρη και το Ντουμπάι.

Αυτό δείχνει ότι στην Ελλάδα οι τιμές για τις πόλεις εκτός Αθηνών έχουν αυξηθεί αρκετά και γι' αυτό οι ιδιοκτήτες πρέπει να κατεβάσουν τις τιμές τους γιατί το καλοκαίρι θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα απ'ότι το Πάσχα.

ΠΗΓΗ www.newsit.gr

-lemonia-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου