Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Έτοιμο το μαγικό πάρκο του Harry Potter!


Το πάρκο του Harry Potter, με την ονομασία "Wizarding World of Harry Potter" είναι ένα νέο θεματικό παρκο το οποίο ετοιμάζεται εδώ και μήνες στο Orlando των ΗΠΑ, μέσα στις εγκαταστάσεις της Disneyland και συγκεκριμένα στο "Νησί της Περιπέτειας" ("Islands of Adventure").

Πρόκειται για μια πιστή αναπαράσταση του Hogwarts και του Απαγορευμένου Δάσους. Οι επισκέπτες θα ξεκινούν το μαγικό ταξίδι τους από την γνωστή αποβάθρα όπου θα τους αφήνει το Hogwarts Express και πριν οδηγηθούν στο κάστρο θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Hogsmeade όπου θα υπάρχουν καταστήματα με "μαγικά" τρυκ αλλά και κουκουβάγιες που θα παραλαμβάνουν την αλληλογραφία τους!!

Τα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα για την Άνοιξη και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να υποδεχθούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους του "μικρού μάγου"!

Οι μικροί θαυμαστές του Harry Potter θα περιμένουν πως και πως να ανοίξει το πάρκο αυτό. Ποστεύουμε ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα πάρκα που έχουμε δει ποτέ. Παρακάτω δείτε το βίντεο που ακολουθεί να πάρετε μία μικρή γεύση.



ΠΗΓΗ pyles.tv

-lemonia-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου