Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Το κύκνειο άσμα του Κυριακού στον αθλητισμό

Το 1998 όταν ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα αθλητικά, ο Μίνωας Κυριακού ξεκινούσε με τις καλύτερες των προοπτικών και ένα πεδίο δόξης λαμπρό μπροστά του. Το greek-olympics.blogspot.com παρουσιάζει την άνοδο και την πτώση.
Δώδεκα χρόνια αργότερα αποπέμπεται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έχοντας επί της ουσία ατιμωθεί απ’ όπου και...

εάν πέρασε. Θυμίζουμε ότι ξηλώθηκε από επίτιμος πρόεδρος στον ΣΕΓΑΣ, έχασε τις εκλογές της ΕΟΕ το 2009, αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο της ΙΑΑF επειδή δεν είχε τη στήριξη της χώρας του, από γραμματέας της ΔΕΜΑ, ενώ το κερασάκι είναι ότι είναι «κόκκινο πανί» ακόμα και στον σύλλογό του τον Πανελλήνιο ΓΣ.
Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του αθλητισμού έγραψε μία λαμπρή πορεία για δέκα χρόνια από το 1998 έως το 1997, όταν και άρχισε η… κατρακύλα. Προσωπικές εμπάθειες, λάθος επιλογές συνεργατών που είχαν ίδιον όφελος έφεραν τον Μίνωα Κυριακού εκτός αθλητικού κινήματος σε λιγότερο από τρία χρόνια.
Σήμερα ήρθε το τελειωτικό χτύπημα όταν στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΕΟΕ, είχαν φτάσει τα χαρτιά από την εισαγγελία σχετικά με τις τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του κ. Κυριακού, αίτημα που είχε ζητηθεί από τις 19 Φεβρουαρίου.
Μπροστά τον κίνδυνο της αποπομπής, προτίμησε την παραίτηση.
Το ίδιο θα συμβεί και στην Ομοσπονδία Τοξοβολία, όπου είναι πρόεδρος το προσεχές διάστημα.
Και όπως λέει ο λαός: «Όπως στρώνεις, κοιμάσαι».

Πηγή:http://greek-olympics.blogspot.com/

-jonharis-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου