Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Τι υποστηρίζει ο μανατζέρ της;




Ο Μένιος Φουρθιώτης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το δεύτερο βίντεο που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ με την ίδια σε άκρως αισθησιακές στιγμές.


Πρόκειται για ένα δίλεπτο μονοκάμερο βίντεο ενώ για άλλη μια φορά, το πρόσωπο του ερωτικού της συντρόφου δεν φαίνεται. Ο Μένιος Φουρθιώτης μιλώντας στο Star δήλωσε: «Ξέρουμε ποιος είναι ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο. Αυτό το πράγμα είναι κλεμμένο και αυτό που μας φοβίζει είναι ότι υπάρχει άλλες δύο ώρες υλικό από αυτό το πράγμα Πρόκειται για προσωπικές της στιγμές και έχει σκοπό να κινηθεί νομικά».

Απ’ ότι φαίνεται, τα πλάνα αυτά προέρχονται από το δεύτερο dvd με το οποίο απειλούσαν την Τζούλια. Ωστόσο, ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής που ευθύνεται για την κυκλοφορία του πρώτου ερωτικού βίντεο, το διέψευσε δηλώνοντας πως δεν υπάρχει στην κατοχή τους δεύτερο dvd.

Μήπως τελικά η Αλεξανδράτου έπρεπε να προσέχει στις προσωπικές της στιγμές; Μάλλον θα της γίνει μάθημα ύστερα από το δεύτερο dvd που όπως φαίνεται είναι από προσωπική της στιγμή και όχι από επαγγελματική της στιγμή.

ΠΗΓΗ www.yupi.gr

-lemonia-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου