Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Οι φήμες για τον Τζέραρντ Μπάτλερ και η φράση που συζητήθηκε




Περπατούν μαζί στο κόκκινο χαλί επίσημων εκδηλώσεων χαρίζοντας άφθονες πόζες στους φωτογράφους, πάνε μαζί διακοπές και φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο γυναικείου περιοδικού, όμως η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζέραρντ Μπάτλερ επιμένουν να μην παραδέχονται πως είναι μαζί.

Για ακόμα μία φορά, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες περί σχέσης της με το συμπρωταγωνιστή της στην ταινία <>. «Ο Τζέρι είναι αξιαγάπητος. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί. Αλλά πάντα λένε ότι τα έχω με τους συμπρωταγωνιστές μου. Λες και είναι κανόνας: αν κάνεις ταινία με κάποιον, πρέπει και να βγαίνεις μαζί του. Δεν ξέρω ποιος τις ξεκινάει αυτές τις φήμες, αλλά έχω αρχίσει να μαθαίνω να τις αγνοώ» απάντησε.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί πιθανό να ξαναέμπαινε σε μια σχέση με κάποιον πρώην σύντροφό της, η 41χρονη ηθοποιός απάντησε: «Φυσικά! Ίσως την περίοδο που ήσουν με έναν άνθρωπο να μην ήσουν αρκετά ώριμος για να κάνεις μια μεγάλη δέσμευση. Όμως οι άνθρωποι αλλάζουν και μαθαίνουν να δέχονται τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά του άλλου». Η φράση αυτή προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Κάποιοι θεώρησαν ότι αναφερόταν στον Μπραντ Πιτ ενώ άλλοι σκέφτηκαν αμέσως τον Τζον Μέιερ!

Πάντως αν είναι όντως μαζί , όπως λένε οι φήμες τουλάχιστον να κρατήσει περισσότερο σε σχέση με άλλες σχέσεις που είχ η Τζένιφερ Άνιστον.

ΠΗΓΗ: www.yupi.gr

-lemonia-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου